Verhuur gebouw

De vereniging beschikt over een eigen gebouw aan de Schippersstraat 30 in Veendam.

Het gebouw beschikt over een keuken met koelkast, kookplaat en frituurpannen, 2 repetitieruimtes, een kleine vergaderruimte (voor ongeveer 8 personen), opslagruimtes en een ruime kantine. Er is een alarminstallatie aanwezig. Een repetitieruimte is voorzien van vloerbedekking, de andere (grotere) ruimte beschikt over een kunststofvloer met hoog plafond.

Het gebouw is op dinsdagavond en donderdagavond in gebruik. De rest van de tijd is het gebouw beschikbaar voor verhuur. Wij verhuren het gebouw niet voor particuliere feestjes.

Koffie, thee en cola dient u af te nemen van de bar, alle overige dranken kunt u zelf meenemen.

De vereniging beschikt niet over een Internetaansluiting.

Er is ruime parkeergelegenheid op het eigen terrein voor ongeveer 40 auto’s.

Bent u geïnteresseerd in het huren van ons gebouw? Neem dan contact op met:

Robert van Dijk
tel. 0598 617 217