Donateurs/sponsoring

Donateurs

Als donateur of sponsor steunt u onze vereniging. Met uw geld kunnen wij concerten organiseren, kleding kopen, bladmuziek aanschaffen, ons gebouw onderhouden en instrumenten aanschaffen. Wordt u donateur dan krijgt u van ons 4 keer per jaar het verenigingsblad thuis gestuurd. Dit blad bevat leuke weetjes over onze vereniging en andere muzikale zaken die onze vereniging raakt. Ook wordt u op de hoogte gehouden van onze concerten en u krijgt korting op de entreeprijs. U bent al donateur vanaf € 25,- per jaar.

U kunt donateur worden door onderstaande donateurskaart getekend op te stuur naar:

Muziekvereniging Voorwaarts Veendam
Schippersstraat 30
9641 HV Veendam

U kunt de gevraagde gegevens ook mailen naar donateurs@voorwaartsveendam.nl

DONATEURSKAART (PDF)

Sponsoring

Als bedrijf kunt u ons op diverse manieren sponsoren, bijvoorbeeld voor een concert of door een advertentie te plaatsen in ons verenigingsblad. Wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan contact op met:

Robert van Dijk